Wat u doen met infraroodlampen?

Yara van der Laan

Denk er niet eens over na!

Ik ben een blogger, dus ik zal moeten houden aan het verhaal hier. Ik schreef dit artikel na enige tijd op zoek naar een infrarood lamp die voldoet aan de eisen die door de fabrikant (en anderen).

Het zou mooi zijn als iedereen het artikel kon lezen: Het is het verhaal van een man die heeft besloten om te experimenteren met een infrarood lamp. Ik weet niet of dit juist is of niet, maar ik zal proberen om een artikel over te schrijven.

Wat je hier gaat lezen kan interessant zijn voor anderen. Ik ben niet proberen om u te vertellen wat te doen (zoals we hadden allemaal een beter leven zonder het internet!), maar ik ga bespreken wat ik in staat was om te doen met een infrarood lamp.

First things first:

Het licht wordt uitgezonden door de achterkant van de lamp en je zult zien dat er veel "spark" lampjes in de lamp zitten. U zult zien dat het er niet erg mooi uitziet, maar het werkt. Het achterlicht is de belangrijkste lichtbron. De rest van het licht is van de lampen. De bollen zijn gemaakt van polycarbonaat, plastic of zelfs keramiek. Ze zijn zeer licht van gewicht en zeer klein. Ze zijn ook zeer eenvoudig te onderhouden als je ze elke dag gebruikt. De belangrijkste reden waarom mensen kopen deze lichten is om tijd en geld te besparen. Dit licht is een klein licht voor een zeer klein gebied. Dit kan logischer zijn dan Beschermhoes E Bike. Het is zeer eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te reinigen. Op dezelfde manier kan Sisi Drank een proefversie zijn.

Wanneer de zon direct op hen schijnt is het zeer helder. Dit is echt het vermelden waard, in vergelijking met infraroodlamp vergelijk De temperatuur ligt bijna altijd rond de 15 °C. En de temperatuur is erg laag als je het licht van deze lampen zien. Ze hebben een zeer groot gebied. Maar als je er een ventilator of een gasbrander op zet, warmt het op. Maar de temperatuur is niet veel. En het licht is niet zo helder als een gewone fluorescerende. Daarom kopen mensen graag infraroodlampen. Maar een gewone fluorescerende is te duur. En de prijs is niet goed als je het licht niet vaak gebruikt. En zelfs als je het veel gebruikt, heeft het problemen, en het zal sterven. En ze worden niet echt gebruikt in ziekenhuizen en andere plaatsen waar de zon niet te sterk is.