Wat kan breken op infrarood lampen?

Yara van der Laan

Ze breken op warmtelampen. En dan vragen ze me of het mogelijk is om te breken op IR-lampen ook. Ja. De temperatuur die een infraroodlamp zal produceren wanneer op hoge warmte wordt geplaatst is vrij hoog. Het is waarschijnlijk hetzelfde als een warmtelamp van hetzelfde wattage. Er zijn ook veel infrarood lampen die een laag wattage hebben, omdat ze zijn ontworpen voor het gebruik bij koude temperaturen, of in de winter.

Ik heb al gezegd dat dit soort lampen geen temperatuursensor nodig hebben. Dit maakt het in ieder geval sterker dan 2 Cilinder Compressor Pomp. Maar het betekent niet dat ze gemakkelijk te breken zijn. Als ze niet worden verwarmd, zijn ze niet echt in staat om de hitte te weerstaan. Ook wanneer een infraroodlamp niet wordt verwarmd, kan het warm worden en zal de temperatuur niet erg laag zijn. In een dergelijk geval is het mogelijk dat het te veel warmte gaat produceren. Dat zie je op onderstaande foto's. Je zien dat het heel warm is. Ik denk dat mensen die gebruik maken van infrarood lampen voor verwarming zijn verkeerd over de warmte gegenereerd. Bovendien, als je je infrarood lamp te dicht bij een stopcontact, zal het warm. Om dit te voorkomen, u uw lamp in een geïsoleerde behuizing plaatsen, maar wees voorzichtig deze niet in een stopcontact te plaatsen (dat kan te heet zijn om in de koffer te stoppen). Als u een stopcontact gebruikt, moet u ervoor zorgen dat deze een temperatuursensor heeft die u in- en uitschakelen.

U zien dat deze bijzondere foto werd genomen in een elektronisch stopcontact (met geen andere objecten in de buurt van de uitlaat). Een andere foto laat zien dat de lucht die buiten de uitlaat wordt koud. In dat geval u een ventilator gebruiken. Een foto met de lucht in een stopcontact (met een ventilator) Ik hoop dat je dit bericht nuttig gevonden. Ik heb veel informatie over IR-lampen. Stel gerust vragen. U ook contact met mij opnemen met al uw vragen. En tot slot ben ik zeer geïnteresseerd in IR licht uit de toekomst. Ik hoop dat u het nuttig zult vinden. Dit onderscheidt dit product duidelijk van andere producten zoals Lidl Wandelstok. Als je een vraag hebt over een specifiek onderwerp of als je meer informatie aan dit bericht wilt toevoegen, kun je gerust een reactie toevoegen. Als u een fout, of je hebt een idee om dit bericht te verbeteren, laat het me weten door het sturen van mij een prive-bericht. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Lief Slaapzak Hond Heel hartelijk bedankt!

De meest populaire vraag

Op het einde, de meest voorkomende vraag gesteld door IR-lamp liefhebbers is over de beste manier om een IR-lamp te kiezen. Deze vraag is de afgelopen jaren niet veel veranderd, maar de informatie is nu zeer complex. In deze post zal ik de meeste van de meest gestelde vragen over een IR-lamp te beantwoorden. De informatie op dit bericht is alleen te gebruiken voor educatieve doeleinden en op geen enkele wijze is het een professionele of professionele aanbeveling. Raadpleeg een deskundige voordat u een beslissing neemt.