contacteer mij

Yara van der Laan

Contact Form

Je hoeft geen website te hebben, maar je zult het waarschijnlijk toch nodig hebben! Als je geen website hebt, maak je geen zorgen, we kunnen iets uitwerken. We hebben een paar mensen die websites hebben die hetzelfde domein hebben als deze blog, en die contact met ons kunnen opnemen. En we zijn op Facebook.

Wij zijn op zoek naar een Infrarood Lamp Developer om het team te versterken. Als u het soort persoon die houdt van een uitdaging en kan worden gehinderd om je best te doen, en je hebt de tijd en de neiging, kan ik niet denken aan een meer uitdagende positie voor een jongere dan die van een infrarood lamp ontwikkelaar. Ik denk dat je goed zou passen voor het team en voor het project. Ik wil duidelijk zijn dat ik lid ben van een team, niet een projectleider. Ik ben hier niet om je 's nachts wakker te houden met dit soort dingen, maar om ons te brengen waar we nu zijn.

Ik ben altijd beschikbaar voor de volgende soorten vragen:Als u in de markt voor een Infra Red licht, gebruik dan de contact link naar het recht om de prijs, specificaties, enz. Houd er ook rekening mee dat de prijs is voor een enkele lamp alleen en omvat niet de vervangende lamp, dat is een extra € 19.Als u wilt praten over verschillende soorten Infra Red lampen en ook weet een goede leverancier in uw land, neem dan een kijkje op de lijst van leveranciers en neem contact op. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald type lamp, stuur me dan een e-mail en we zullen met elkaar praten. Ik wil niet te geven mijn prijzen, maar ik wil u vertellen dat de prijs is een goed uitgangspunt, zelfs als je niet wilt dat een specifiek type lamp. Ik doe dit al een lange tijd en ik weet dat het een grote klus, maar ik geniet nog steeds van een fotograaf, dus als je een paar minuten vrij om het eens te proberen, u doen! Ik zou graag veel plezier hebben met dit project.

Onze openingstijden